باورهای خرافی موی شما را پرپشت نمی کند

باورهای خرافی موی شما را پرپشت نمی کند

باورهای خرافی موی شما را پرپشت نمی کند

 

 

علم «درماتولوژی» که زمانی تمرکز خود را در زمینه درمان بیماری پوست محدود کرده بود، هم اکنون به علت پیشرفت های علم پزشکی، از درمان صرف بیماری ها فراتر رفته است و در بیشتر کشورها صاحبان این علم برای کشف راه های جدید حفظ زیبایی و پیشگیری از پیری زودرس پوست و بخصوص ریزش مو تلاش می کنند. در این میان آنچه اکنون در بیماری های مرتبط با پوست و مو بیشتر به آن توجه می شود افزایش ابتلا به سرطان های پوست به علت قرار گرفتن بیش از حد در برابر آفتاب و حساس شدن پوست و به ویژه ازبین رفتن لایه ازن است.

 

مو

 

نکته مهم این است که هم اکنون بسیاری از مردم جامعه نسبت به پیشگیری از آسیب دیدن پوست خود بی توجه هستند و پس از آن که متوجه آسیب پوستی شدند نیز توجه چندانی به درمان آن نمی کنند و همین عوامل به مرور زمان موجب ابتلا به سرطان های مختلف پوستی می شود.

 

دکتر الکس خدوی، از متخصصان ایرانی پوست و مو در آمریکا است و سال ها تحقیقات او در زمینه بیماری های پوستی نشان داد که DHT عامل نهفته و علت اصلی بسیاری از مشکلات پوستی از جمله آکنه و ریزش مو است . حاصل مطالعات وی منجر به کشف و تولید محلول های ضدریزش مو شد که هم اکنون به عنوان مؤثرترین دارو در دنیا پذیرفته شده و در ایران نیز به تأیید رسیده است.

باورهای خرافی موی شما را پرپشت نمی کند

دکتر الکس خدوی در گفت وگو با خبرنگار « ایران» می گوید: «در سن ۱۹ سالگی به علت ریزش موی خود به دنبال چاره ای برای درمان این بیماری رفتم. در تحقیقات به این نتیجه رسیدم که هورمون بدی در بدن موجب ایجاد هورمون DHT می شود و این هورمون عامل اصلی ریزش مو است . با پیشرفت تحقیقات دریافتم که اگر بتوان DHT را با مواد طبیعی روی پوست کم کرد، نه فقط ریزش مو بلکه احتمال ابتلا به آکنه و سرطان نیز کم می شود.»

مو

وی با بیان این که DHT عامل اصلی حادترین بیماری های درماتولوژی است، می افزاید: «ریزش مو و آکنه بیشترین علتی است که افراد به خاطر آن به متخصصان پوست و مو مراجعه می کنند. همچنین شایع ترین سرطان های پوست BCC نام دارد که بیشتر در ناحیه صورت مشاهده می شود. این سرطان به سایر قسمت های بدن رسوخ نمی کند، اما به مرور زمان در همان ناحیه مبتلا، بزرگ می شود، اما نوعی دیگر از سرطان پوست ملو نوما نام دارد و علاوه بر این که روی صورت، پوست سر یا بدن قابل مشاهده است، اثرات آن در صورتی که جراحی نشود به مغز، ریه و کبد نیز سرایت می کند.»

باورهای خرافی موی شما را پرپشت نمی کند

دکتر الکس خدوی با بیان این که بیماری پوستی ملونوما موروثی است، می گوید: «کسانی که پوست کمرنگی دارند یا در ژن آنها ابتلای به ملونوما وجود داشته باشد بیشتر از دیگران به این بیماری پوستی مبتلا می شوند، البته مهمترین عامل ابتلا به این بیماری قرار گرفتن در برابر آفتاب است، بنابراین باید توجه داشت که پوست را حتماً از آفتاب حفظ کرد.»

اینجا هم میتوانید بیشتر در مورد این مطلب بخوانید:  چرا موها رشد نمی کنند و نازک می شوند؟

باورهای خرافی موی شما را پرپشت نمی کند

وی درباره کشف داروهای جدید برای درمان ریزش مو، توضیح می دهد: «استفاده از این داروها روی پوست سر نه فقط موجب کاهش ریزش مو می شود، بلکه رشد مو را بیشتر و بافت آن را نیز کلفت تر می کند و در نتیجه محیطی برای رشد مو و بخصوص رشد بیشتر و تقویت موهای ضعیف فراهم می شود. البته باید توجه کرد که این داروها شما را نه به ۲۰ سال قبل، بلکه دست کم به پنج سال قبلتان بر می گرداند.»

مو

 

وی درباره وجود بعضی باورهای غلط در بین مردم و درمان های مختلف بی پایه و خرافاتی برای کاهش ریزش مو می گوید: «سال هاست که بسیاری می گویند اگر موادی خاص مثلاً زرده تخم مرغ را روی موی سر بمالید موجب بهبود رشد مو می شود، متأسفانه این کارها نه فقط به بهبود ریزش مو کمک نمی کند بلکه استفاده از آنها گاهی موجب شوره زدن و ریزش مو می شود. این در حالی است که کنترل ریزش مو فقط با کنترل هورمون DHT ممکن است که راه های درمان آن نیز مشخص است.»

باورهای خرافی موی شما را پرپشت نمی کند

این متخصص پوست و مو می گوید: «ریزش ۶۰ تا صد تار موی سر در روز طبیعی است و در غیر این صورت باید حتماً به پزشک مراجعه کرد. در هر حال افرادی که از درمان های جلوگیری از ریزش مو استفاده می کنند باید توجه داشته باشند که انتظار معجزه داشتن از درمان ها بسیار بیهوده است و با کنترل DHT و مصرف داروهای درمان ریزش مو فقط می توان موجب بهبود و کنترل ریزش آن شد.»

وی همچنین درباره حفاظت از پوست صورت تأکید می کند: «مهمترین نکته در حفاظت از پوست، قرار نگرفتن بیش از حد در برابر نور خورشید است. همچنین برنزه کردن به هر روش، سولاریوم یا در معرض آفتاب قرار گرفتن خطرات زیادی دارد. بخصوص در سولاریوم ها چون UV.A زیادی برای برنزه کردن استفاده می شود، پوست بیشتر و عمیق تر آسیب می بیند. به نحوی که اثرات این کار بر سطح عمیق پوست تأثیر گذاشته و ابتلا به سرطان نوع ملونوما را به دنبال خواهد داشت.»

دکتر خدوی در پایان با تأکید بر این که پیری زودرس اتفاقی تدریجی است، با تأکید بر پیشگیری از این امر با درمان بموقع، می گوید: «هم اکنون پزشکان در تلاش برای کشف راه های جدید درمان بیماری ها و جلوگیری از پیری پوست هستند. همچنین در زمینه درمان مشکلات و بیماری های مرتبط با مو نیز جدای از پیشرفت هایی که اکنون برای افزایش رشد مو صورت گرفته است هم اکنون کارهای تحقیقاتی برای افزایش طول مو نیز در حال انجام است که به نظر می رسد سه تا پنج سال دیگر به نتیجه برسد.»

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *